WAT IK DOE 

Als een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit werk ik graag projectmatig, ben ik sterk in adviseren, coördineren, organiseren, (strategische) communicatieplannen schrijven en uitvoeren, teksten schrijven en PR. Verder houd ik ervan mensen te enthousiasmeren. Ik ben gespecialiseerd in onder andere de gezondheidsthema's: overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, gezonde leefstijl, gezonde voeding en bewegen en maatschappelijke thema's: huiselijk geweld en kindermishandeling. Mijn kennis en mijn netwerk wil ik graag binnen projecten inzetten.

 

Communicatieadvies

Ligt er binnen jouw organisatie een vraagstuk waarover je advies wilt hebben? Hoe kan je bijvoorbeeld een specifieke doelgroep bereiken? Waarom lukt het niet deze te bereiken? Welke boodschap wil je overbrengen? En tal van andere vragen. In gesprek met elkaar kunnen we komen tot de kern. Vervolgens schrijf ik een communicatieplan met de best passende middelenmix. Deze kan ik zelf uitvoeren of ik begeleid dit traject met de juiste mensen binnen jouw organisatie.

  

Mediaproducties begeleiden

Wil je met jouw organisatie zichtbaarder worden met bepaalde speerpunten binnen jullie beleid? Maar vind je het lastig om daarvoor de juiste partijen in te schakelen of om een interessant format te bedenken? Dan kun je mij inhuren als projectleider en/of communicatieadviseur. Door mijn grote medianetwerk weet ik de juiste mediapartijen te koppelen aan jouw organisatie en wensen. 

Ik bedenk en vertaal de communicatieboodschap naar een pakkend mediaformat. Binnen dit proces ben ik de intermediair tussen jouw organisatie, de productiemaatschappij en de mediapartner. Mijn rol kan onder andere bestaan uit het schrijven van het script, het ondersteunen van de mediaproductie (bekijken en beoordelen van de viewings), de communicatie en/of de PR.

 

Creatieve communicatie

Dit kan werkelijk van alles zijn: het bedenken van een opvallend communicatiemiddel voor tijdens een campagneperiode, het op een hippe manier presenteren van een communicatieboodschap tijdens een event, een oplossing voor een intern probleem of inspiratie tijdens personeelsdagen.

 

Teksten schrijven en redigeren

Heb je een brochure die toe is aan vernieuwing of een website die tekstueel niet meer up-to-date is? Dan kan ik deze teksten voor jouw organisatie redigeren.

De teksten die ik voor jouw organisatie kan schrijven kunnen zijn: een communicatieplan, script, persbericht, nieuwsbrief, websiteteksten, factsheet, tekst voor een creatief communicatiemiddel maar ook social media berichten.